Våra Tjänster 

Maskinförmedling

M3 schakt AB har ett brett utbud av entreprenadmaskiner anpassade för just ditt behov. Tyngdpunkten ligger i dagsläget på hjulburna och bandburna grävmaskiner, vi tillhandahåller även hjullastare, teleskopmaskiner, mobilkranar mm.
Vi har ett brett kontaktnät av samarbetspartners och har hittills aldrig misslyckats med att få fram efterfrågad maskin.

Transportertjänster

Vi har transportlösningar för alla typer av uppdrag inom anläggningssektorn, inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi har avtal med alla större deponier och grustäkter i Stocholmsområdet. Detta gör att vi alltid kan kostnadseffektivisera våra kunders transporter oavsett geografiskt läge inom vårt arbetsområde.

Bemanning

Vi bedriver bemanningsverksamhet med fokus på olika typer av yrkesarbetare och tjänstemän.
Vi är med och stöttar upp med extra personal under både kortare perioder och hela projekt, allt efter kundens önskemål.

Schaktförmedling 

Vi konkurensutsätter med vår schaktförmedling tranditionsenliga tippar där vi arbetar hårt med stora förfrågningar.
Vår målsättning är att sänka kostnader för båda parter och samtidigt spara på vår miljö.
hör av dig om du vill veta mer 08 684 22 000

Grus & Jordförsäljning 

Vi har samarbeten med alla stora grus, jord- och bergtäkter i Stockholmsområdet vilket gör att vi alltid kan leverera önskad produkt till rätt pris oavsett geografiskt läge.

Entreprenader

Vi utför entreprenader som underentreprenör åt våra kunder med fokus på kvalitet och kundnytta. Vi åtar oss delar eller hela projekt från projektering till slutbesiktning. Inget projekt är för litet eller för stort, kontakta oss gärna för konsultation.