Ett starkt team

Tillsammans med våra medarbetare förser vi bygg och anläggningsmarknaden med maskin och transportlösningar samt utför mindre entreprenader. Vi arbetar främst i Stockholmsregionen, men tar uppdrag i hela landet. Totalt är vi 120 medarbetare som arbetar för att du som kund ska få en flexibel och trygg lösning för projektets grävarbeten, schaktmassor samt transporter av dessa.

Genom en företagskultur som genomsyras av god kommunikation och stort engagemang har vi byggt upp långsiktiga relationer med både beställare och leverantörer. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och kvalitet i utförandet. På så sätt bidrar vi till projekt som flyter på – med rätt maskin, på rätt plats i rätt tid.

Sedan starten 2008 har M3 Schakt vuxit starkt. Idag är vi ett av Stockholms större transport- & maskinföretag med en omsättning på drygt 170 Mkr. Vi ligger långt fram inom branschen vad gäller hållbarhet, arbetsprocesser och medarbetarnas kompetens.

Välkommen till M3 Schakt

Kunden i fokus

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med dig som kund. Vi vill att du ska känna dig nöjd och trygg med vårt arbete. Genom en öppen och ärlig dialog löser vi det som kommer upp under projektets gång. Vi bygger upp en tillit till varandra som resulterar i god stämning, bra dialog och väl utfört arbete.

Stolt, engagerad, omtyckt…

…är våra ledord. Vilket innebär att vi är en samarbetspartner som ställer upp i alla lägen. Vi har duktiga och erfarna medarbetare som känner yrkesstolthet och är måna om att leverera bra resultat.